Arrived - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Kim - WaarBenJij.nu Arrived - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van Kim - WaarBenJij.nu

Arrived

Door: Kimpiej

Blijf op de hoogte en volg Kim

06 Februari 2007 | Kenia, Nairobi

Hoi allemaal,

gister ben ik in Kenia aangekomen! Waar zal ik eens beginnen? Ninazungumza ingi (ik heb veel te vertellen)...
We zijn lang onderweg geweest, want we hadden vertraging omdat er iets met 't grote vliegtuig vanaf Heathrow mis was... Uiteindelijk toch lekker op m'n personal touch-screen video Babel gekeken en ik heb zelfs geslapen!
We werden opgehaald door 3 mensen van het SOS Family Care Center en reden toen in ongeveer een kwartier naar ons huisje. Onderweg zagen we giraffen enne dat waren echte! We zijn dus zeker weten in Kenia. :-)
We wonen in een leuk huisje op een SOS terrein, ongeveer een kwartier lopen van onze stageplek. De mensen zijn erg aardig en we hebben net de eerste meeting achter de rug. Wij gaan zo samen bedenken wat wij willen doen in het geheel. Wordt vervolgd...
Gister zijn we na aankomst meteen meegenomen over het terrein waar we wonen en hebben we het Family Care Center ook gezien. Daarna zijn we met de matatu de stad ingegaan en konden geld halen (leuke Schillingen) en ik heb een Keniaans telefoonnummer! Hij werkt ook nog... :-)

Nou ik bedenk me straks waarschijnlijk wat ik vergeten ben te typen, maarre dan komt dat een andere keer wel weer...
Ik ben benieuwd naar jullie reacties; erg leuk om te lezen!

Liefs, Kimpiej

• 06 Februari 2007 - 08:44

Matthijs:

Goed om te horen dat de reis goed is verlopen!

Veel plezier daar, ik hou je site in de gaten.

Groet

• 06 Februari 2007 - 08:54

Rianne:

Haai Kim!

Goed om te horen dat je veilig aangekomen bent en dat de eerste contacten zo positief verlopen!! Ben benieuwd hoe t verder allemaal gaat lopen!

liefs, Rianne

• 06 Februari 2007 - 10:35

Maloutje:

dag lieverd!ben blij dat je dus helemaal heel bent aangekomen, altijd fijn;) en wat vet dat je Babel hebt gezien, ik hoor dat dat echt een gave film is!:) Wat gaaf dat je al meteen een giraffe hebt gezien, das toch wel heel maf...ik word er echt jaloers van, zeker super warm daar?
    nou veel plezier morgen, of eig vandaag:) en ik lees je berichtje wel weer!:)
    kus!

• 06 Februari 2007 - 11:31

Danny "ex-roomie":

Hey Kim!!
    Mooi dat alles goed is gegaan (afgezien van de vertraging op Heathrow "most boring airport ever") en dat de eerste indrukken van het land zo goed zijn! Heel veel plezier daar de komende tijd, en ik ga je blijven volgen!
    Xx, Danny.

• 06 Februari 2007 - 15:03

Laura:

Fijn dat je een goede reis hebt gehad. Ik hoorde van mijn moeder dat de afscheidsborrel ook leuk was! Veel plezier!

Liefs Laura

• 06 Februari 2007 - 16:13

Wendy:

Hoi Kim, Klinkt echt geweldig! (vooral die giraffen:P)fijn dat de reis goed is gegaan. Heel veel succes en vooral plezier de komende maanden!
    Liefs, Wendy

• 06 Februari 2007 - 18:52

Denver:

Hey kleintje....

Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen. Hoop dat je naast t sociale werk wat je daar gaat doen ook nog tijd hebt om te genieten van de cultuur enzo...
    Maak er wat van!!
    X Denver

• 06 Februari 2007 - 19:15

John:

Hoi meissie van ons,

fijn dat het allemaal zo lekker verloopt.Goed ontvangen en zelfs al een telefoonnummer.Voor de giraffen hoef je ook al niet meer op safari.Het is goed voor ons om te weten dat het zo voorspoedig verloopt.Eerst maar lekker op je gemak gaan voelen en zo te zien aan je bericht zit dat wel goed.
    Kus en een poot van Dino.

• 06 Februari 2007 - 21:43

Arno En Marlies:

Hoi Kim,

Fijn dat je er bent. Wij zullen je proberen te volgen vanaf hier.
    Wij zijn zojuist weer thuis aangekomen vanuit Oostenrijk waar wij een heerlijke vakantie hebben gehad en... natuurlijk hebben geschaatst. Ook hebben we met de Kluners uit Kenia geschaatst. Zij zijn razend populair. Dat zal wel veranderen wanneer zij weer terug keren naar hun moederland.

Wij wensen je een prettige stage en tot schrijfs!

Liefs,
    Marlies en Arno.

• 07 Februari 2007 - 17:33

Zusje:

heey zus!! ik ben blij dat je goed bent aangekomen. ik vond het erg leuk toen ik je maandag avond ff aan de telefoon had!!
    leuke foto's!! handig he die pindakaas!!:P:P

liefs je zusje

• 07 Februari 2007 - 18:04

Fred En Mariena:

Hoi,
    Leuk hoor.
    Hopelijk voel je je snel "thuis".

• 07 Februari 2007 - 19:21

Lisette:

Hey Kim,

Supergaaf die giraffes!! Hehe laat t ff weten wanneer die safari gepland staat, die je wilde doen! Misschien stop ik dan wel ff tijdelijk met school :) xxx

• 07 Februari 2007 - 20:22

Martin En Anne:

Leuk om hier te lezen wat je allemaal meemaakt! We wensen je een goede en leerzame tijd toe. We zullen af en toe nog wel eens een berichtje sturen.

Groetjes!